.. 2010-01-13 | 16:52:00

Visste du att...

Hittade den här "visste du att..." listan om Twilight-filmen hos Twilightfans.



Visste du att...

- Tröjan Bella har på sig första dagen från början var röd, men de färgade den till grön?

- Kristen bar Catherine Hardwickes (Director) kortärmade tröja i en av kyss-scenerna, och att Catherine aldrig tvättat eller haft den på sig sen dess?

- Victoria bar Catherine Hardwickes såkallade 'rockstar'-byxor?

- Catherine åkte till Pittsburgh för att träffa Kristen när hon var upptagen med att spela in Adventureland. De övade på några scener men det slutade med att de jagade duvor i parken. Dagen efter visste Catherine att hon var den rätta Bella och allt detta efter att ha sett Into the wild?

- I början av filmen är Bella lite utav en "pojkflicka" men efter att hon träffat Edward börjar hon klä sig lite mer feminint och i blommor?

- Hon bär mer grön,- röd, -brunaktiga färger i början men i slutet klär hon sig mer i silvriga, vita, grå och svarta nyanser pga. familjen Cullen?

- Robert skulle egentligen bära peruk för rollen som Edward men han protesterade så mycket att de struntade i den?
- Catherine ringde till Robert när han var i England och fick honom att åka till Los Angeles för att provspela, där han fick sova på hennes soffa?

- Den första scenen han gjorde i provspelningen till Edward var kyssen i Bellas säng. Men i detta fallet var det Catherines säng?

- Robert fick ta nytt körkort i Oregon inför filmen?

- Catherine har kännt Nikki Reed (Rosalie) sedan Nikki var fem år gammal?

- En annan person skulle spela Dr. Carlisle från början men när hans schema inte passade fick Peter rollen. Han hade också skickat en bok till Catherine där det stod 'Hoppas vi får jobba tillsammans en annan gång.' och ett skämt där han var villig att betala 30 dollar för rollen?

- När Victoria, James och Laurent dödar Waylon tar James hans jacka och Victoria hans tröja där det står 'Kiss me, Im Irish'?

- Catherines "adoptivdotter" är med i ett dussin scener i 'Twilight', bl.a när de är i La Push?

- Kyss-scenen i Bellas sovrum filmades första gången i Oregon i ett skjul, men pågrund av att solen lös för starkt (i en vecka mitt på vintern) fick de ta om scenen i en uppbyggd scen i en Elks lodge i Pasadena. Den här gången var Kristen 18?

- Scenen som ska föreställa Arizona inte är inspelad där, utan av budgetskäl är den inspelad i Valencia i Kalifornien?

- När Robert kommer in i kafeterian första gången som Edward är det hans riktiga syster Lizzie Pattinson som sjunger på soundtracket?

- De försökte filma äppelbilden ungefär 10 gånger och var nära på att ge upp. Men det lyckades tillslut i tagning 13?

Kommentarer
- grippe

Allt det där står I bakom kulisserna ;)

Datum: 2010-01-17, Tid: 20:03:30
grippe's sida: http://www.grippe.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback